Välj vem du flyger med.

Vi har varit ute och flugit under lovet. Det var härligt att besöka New York igen.

Förra gången flög vi med Delta Airlines och var inte riktigt nöjda med deras service. Vi fick då samma mat både på dit och hemresan och samma filmer visades båda vägarna. Vi satt trångt och för att sitta bredvid varandra var vi tvungna att fråga runt bland de andra resenärerna och försöka byta plats. Det lyckades vi med. Många andra hade också samma problem.

Inför den här resan valde vi istället KLM, men upptäckte strax att flygturen sköttes av Delta.

Den här gången var flyget överbokat så vi fick bara platser på förfrågan när vi checkade in. Vid gaten fick vi våra platser, men några som bokat övertalades att åka via Rom.

Det var likadant när vi skulle resa hem. Dessutom fick vi platser långt ifrån varandra. Personalen hänvisade till att det var fullbokat när vi försökte byta platser. Även nu fick vi ordna detta själva.

Jag ställer frågan: Är Delta Airlines det enda flygbolaget som inte klarar av att låta passagerare sitta bredvid sitt ressällskap.

Jag har rest en del, med Thai, Air France, British Airways, SAS, Swiss Air, Finnair, Air China, Air Malta mfl och har aldrig varit med om något liknande.